Trends voor lippen!

9 Dec

Het stond deze week in verschillende kranten: rode lippen zijn aantrekkelijker. Uit onderzoek bleek dat de meerderheid van de mannen langer gefascineerd bleef door rode lippen dan lippen zonder kleurtje. Gelukkig zijn rode lippen niet alleen aantrekkelijk bij mannen, ze zijn dit seizoen ook een echte trend. Dat bewijzen de talrijke celebrities die met deze look gespot worden.

Wat is leuker voor een feestelijke make-up dan een kleurrijk accent op je lippen? Enkele tips die zorgen voor prachtige rode lippen:

  • Zet de omtrek van je lippen aan met een lipliner. Dit zorgt ervoor dat de lippenstift niet uitloopt in de fijne lijntjes rond je mond. Zo blijft je lippenstift ook langer zitten.
  • Je verspilt minder lippenstift én je kan preciezer werken als je lippenstift aanbrengt met een speciaal lippenseeltje en niet rechtstreeks met de stift op je lippen zit.
  • Ga je voor kleur en wil je nog nét dat beetje extra? Ga dan met een kleurloze gloss over je rode lippenstift. Met een beetje glans knalt je rode kleur nog net dat beetje meer!

 

Rode lippen zijn natuurlijk erg opvallend en misschien niet voor iedereen weggelegd. Er is behoorlijk wat dapperheid voor vereist en wie weet vind je het gewoon niet mooi. Een heel andere trend, die minstens even populair is, zijn de nude lippen. Ze vallen misschien minder op, maar zorgen evenzeer voor een glamoureuze, verzorgde look.

 

 

Enkele tips zorgen voor een perfecte nude look:

  • Verzorgde lippen zijn erg belangrijk als goede basis. Verzorg je lippen met een goede lippenbalsem en scrub ze af en toe zachtjes om droge velletjes te verwijderen.
  • Als je voor nude lippen kiest, is het erg belangrijk dat de rest van je gezicht ook flawless is. De aandacht gaat namelijk meer naar de rest van je gelaat. Besteed hier dus voldoende aandacht aan.

 

Voor welke trend je ook kiest deze feesten: kies een kleur waar je je goed bij voelt en je zal vanzelf stralen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: