Lushious Lips

29 Jul

Dit seizoen staan knallende lippen in de kijker! Wil je een keertje experimenteren met perfect opgemaakte lippen? Op WOMANeSPACE krijg je nu een gratis lipliner en lipgloss bij de aankoop van een lippenstift.

Niet zeker hoe je al deze producten moet combineren voor een volledige look? Hieronder vind je de belangrijkste stappen voor lushious lips:

  • Wrijf even met een droge handdoek over je lippen voor je ze wilt opmaken. Dit scrubt je lippen en maakt ze lekker zacht.
  • Voor je een lippenstift aanbrengt, begin je best met een lipliner. Deze definieert je lippen en zorgt ervoor dat je lippenstift niet uitloopt. Zorg ervoor dat je lipliner niet donkerder is dan je lippenstift. Anders blijft er een donkere lijn over zodra je lippenstift vervaagt.
  • Overtollige lippenstift verwijder je door op een papieren zakdoekje te happen. Zo voorkom je dat er lippenstift op je tanden terechtkomt.
  • Je kan lipgloss aanbrengen bovenop de lippenstift of gewoon op de lippen. Lipgloss vervaagt snel, dus je neemt best wat extra mee om doorheen de dag terug aan te brengen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: